Tânărul de 17 ani căutat luni de scafandri în zona digului din Saturn a fost găsit şi adus la ţărm

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa au reuşit, miercuri, să găsească şi să aducă la ţărm trupului tânărului de 17 ani dispărut, luni, în apele mării, pe plaja din Saturn, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3012 afișări
Imaginea articolului Tânărul de 17 ani căutat luni de scafandri în zona digului din Saturn a fost găsit şi adus la ţărm

Tânărul de 17 ani căutat luni de scafandri în zona digului din Saturn a fost găsit şi adus la ţărm

Tânărul, care venise pe litoral din Mureş, a fost dat dispărut încă de luni dimineaţă, când a intrat să se scalde, deşi marea era agitată, cu curenţi puternici şi valuri mari.

El a fost căutat încă de atunci de scafandri, în zona digurilor din dreptul plajei, unde se presupunea că ar fi fost aruncat de valuri.

Militarii ISU au revenit şi în zilele următoare, iar miercuri au reuşit să găsească trupul tânărului şi să-l aducă la mal.

Mai multe persoane au ignorat, la începutul acestei săptămâni, avertizările salvamarilor din sudul litoralului, care arătau că scăldatul era interzis, marea fiind agitată, iar patru persoane, între care doi tineri de 17 ani, au murit. În afara tânărului care s-a înecat la Saturn, un tată şi fiul său, în vârstă de 17 ani, din Dej, şi un alt tânăr de 24 de ani din Bacău au murit înecaţi la Mangalia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici