Yair, fiul rezervist al lui Netanyahu, dulce o viaţă dulce în Miami şi postează pe Telegram

  • Controversă privind fiul premierului israelian, suficient de mare pentru a lupta în Armată, dar în siguranţă.
  • El este stabilit peste ocean şi conduce strategiile digitale ale tatălui său din umbră.
  • În trecut, el a atacat Casa Albă.
1941 afișări
Imaginea articolului Yair, fiul rezervist al lui Netanyahu, dulce o viaţă dulce în Miami şi postează pe Telegram

Yair, fiul rezervist al lui Netanyahu, dulce o viaţă dulce în Miami şi postează pe Telegram

Yair Netanyahu, fiul cel mare al celui mai longeviv şef de guvern din istoria Israelului - aproape 16 ani în total -, are o ocupaţie de familie: este consilierul din umbră pentru strategiile media ale liderului conservator.

Se spune că a pus cap la cap adevărate maşinii digitale pe care liderul Likud le foloseşte în campaniile electorale şi nu s-a oprit din misiunea lui nici în aceste zile de campanie militară.

Yair nu mai locuieşte cu părinţii în reşedinţa din Ierusalim de astă-vară. În august, a fost oaspete în Puerto Rico al unui miliardar de criptomonede, dar îşi petrece aceste zile de conflict împotriva Hamas la Miami, chiar dacă la 32 de ani ar fi suficient de pregătit pentru a se alătura rezerviştilor aflaţi pe frontul di Gaza.

Ziarul Jerusalem Post a prezentat datele culese de un site de analiză media. Yair nu se exprimă în locurile cele mai vizibile (X, Instagram), dar foloseşte profilul său Telegram pentru a-şi dezvinovăţi tatăl de orice responsabilitate legată de dezastrul din 7 octombrie, încercând să plaseze vina asupra liderilor Armatei sau a serviciilor secrete de informaţii.

Ziarele locale au dezvăluit în primăvară că părintele lui i-a sugerat să-şi ia o vacanţă mai lungă în străinătate.

Acum, bărbatul spune că a cerut o viză de muncă în Statele Unite, dar se teme că îi va fi refuzată din cauza atacurilor sale anterioare asupra administraţiei americane.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici