Video Yoghinii de la Costineşti au realizat spirala yang

Yoghinii prezenţi în tabăra de la Costineşti au realizat, luni noaptea, momentul de hiatus celebrat prin meditaţia în spirala yang, acesta fiind considerat cel mai important moment din cadrul Simpozionului Internaţional de Yoga desfăşurat aici în această perioadă .

3 afișări

Cursanţii s-au aşezat consecutiv în funcţie de zodie şi alternativ în funcţie de sex, s-au luat de mână, au început meditaţia în spirală yang, iar momentul de extaz suprem s-a produs, în nopatea de luni spre marţi, în jurul orei 2.00.

Comandantul Poliţiei Costineşti, comisar şef Ştefan Munteanu, a declarat că totul a decurs fără incidente, yoghinii concentrându-se asupra momentului.

Potrivit comisarului şef Ştefan Munteanu, în tabăra de yoga de la Costineşti se află între 3.000 şi 5.000 de persoane, care vor mai rămâne aici până la începutul lunii septembrie.

Staţiunea de la Costineşti a devenit locul tradiţional de manifestare al adepţilor Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut care pregătesc aici an de an momentul de hiatus. Costineştiul este considerat un loc propice unor asemenea întâlniri,la fel ca şi alte localităţi de la malul mării.

Comandantul Poliţiei Costineşti a confirmat că o altă grupare de yoga a achiziţionat terenuri în comuna 23 August pentru a-şi stabili aici cartierul general în perioada verii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici