Zé Kalanga, cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

Fotbalistul angolez Nsimba Paulo Baptista Zé Kalanga, jucător la Dinamo Bucureşti, este cercetat de poliţişti pentru că a condus un autoturism neîmatriculat, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

48 afișări
Imaginea articolului Zé Kalanga, cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

Zé Kalanga, cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat (Imagine: Mediafax Foto)

Zé Kalanga (26 de ani), jucător la clubul Dinamo, a fost surprins, sâmbătă, în jurul orei 14.50, conducând un autoturism Audi pe strada Ştefan cel Mare din Bucureşti, a precizat sursa citată. Fotbalistul circula dinspre Obor către strada Lizeanu.

La control, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat motiv pentru care au deschis dosar de cercetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici