Vasile Turcu a rămas fără permis

Unul dintre acţionarii clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost surprins, sâmbătă, circulând cu viteza de 187 de kilometri pe oră, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti.

289 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu a rămas fără permis

Vasile Turcu a rămas fără permis (Imagine: Politia Română)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere A1, Turcu se afla la volanul autoturismului proprietate personală marca Bentley, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de circulaţie dinspre Capitală spre judeţul Argeş. El a fost surprins de radarul unui echipaj al Poliţiei Rutiere A1, la kilometrul 34, fiind înregistrat cu viteza de 187 de kilometri pe oră, cu 57 de kilometri peste limita legală admisă pe autostradă.

El a fost oprit ulterior de către un echipaj al Poliţiei Rutiere A1 la kilometrul 96, pentru a fi înştiinţat de faptul că a depăşit viteza şi despre consecinţele acestei situaţii.

Conform surselor citate, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru trei luni şi l-au sancţionat cu nouă puncte de amendă, respectiv 540 de lei.

Acţionarul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, le-a motivat poliţiştilor că se grăbea şi nu a semnat procesul-verbal de contravenţie, au mai precizat sursele citate.

Depăşirea vitezei legale de 130 de kilometri pe autostradă cu mai mult de 50 de kilometri se sancţionează cu reţinerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi cu amendă cuprinsă între nouă şi 20 de puncte, în condiţiile în care valoarea punctului de amendă este de 60 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici