Zborurile către şi dinspre Grecia au fost anulate

MAE precizează că zborurile către şi dinspre Grecia au fost anulate în cursul zilei de miercuri, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian.

48 afișări
Imaginea articolului Zborurile către şi dinspre Grecia au fost anulate

MAE atenţionează că zborurile de miercuri către şi dinspre Grecia au fost anulate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români că zborurile către şi dinspre Grecia au fost anulate în cursul acestei zile, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian", se arată într-un comunicat de miercuri al MAE.

Grecia este paralizată aproape în totalitate, miercuri, de o grevă generală organizată de marile centrale sindicale împotriva măsurilor de rigoare prin care Guvernul socialist încearcă să scoată ţara dintr-o criză financiară şi bugetară fără precedent.

De la miezul nopţii, transporturile aeriene şi maritime au fost oprite, în timp ce cursele feroviare sunt practic toate întrerupte.

Greva urma să antreneze închiderea şcolilor, administraţiilor şi tribunalelor, în timp ce băncile, spitalele şi marile companii din sectorul public funcţionează într-un ritm redus.

Totodată, potrivit AFP, Grecia este lipsită de orice informaţie difuzată de posturile de radio şi televiziune deoarece sindicatul ziariştilor, care îşi sancţionează membrii dacă nu participă la grevă, s-a alăturat mişcării de protest. Ziarele nu vor apărea joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici