Zborurile spre şi dinspre ţările aflate pe lista galbenă au fost anulate. Lista excepţiilor

  • Toate zborurile spre şi dinspre ţările aflate pe lista galbenă au fost anulate
  • Ţările din UE, Marea Britanie şi Emiratele Arabe au fost exceptate
  • CNSU a publicat luni lista actualizată a statelor cu risc epidemiologic ridicat
12463 afișări
Imaginea articolului Zborurile spre şi dinspre ţările aflate pe lista galbenă au fost anulate. Lista excepţiilor

Zborurile spre şi dinspre ţările aflate pe lista galbenă au fost anulate. Lista excepţiilor

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţăa anunţat, joi, că toate zborurile spre şi dinspre statele aflate pe lista galbenă sunt anulate.

Listă a fost aprobată joi, iar decizia a intrat în vigoare miercuri, data de la care toate persoanele care ajung în România din una dintre ţările din zona galbenă sunt obligate să intre în carantină 14 zile.

În privinţa anulării zborurilor, s-a decis să existe şi o serie de excepţii. Este vorba despre statele membre ale Uniunii Europene, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite şi Qatar.

Iată ţările aflate pe lista galbenă, din care vor putea fi operate în continuare zboruri în România: Spania, Cehia, Franţa, Olanda, Gibraltar, Belgia, Marea Britanie, Luxembourg, Emiratele Arabe Unite, Danemarca, Ungaria, Slovacia, Austria, Qutar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici