Zeci de ghivece cu canabis şi un mic arsenal de cultură, găsite la domiciliul unor traficanţi din Timişoara

O grupare de traficanţi de canabis a fost destructurată la Timişoara, anchetatorii făcând trei percheziţii la care au găsit zeci de ghivece cu plante de canabis. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind ridicate peste 3 kilograme de canabis.

1040 afișări
Imaginea articolului Zeci de ghivece cu canabis şi un mic arsenal de cultură, găsite la domiciliul unor traficanţi din Timişoara

O grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată. Au fost găsite zeci de ghivece cu canabis

Potrivit Poliţiei, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara, au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani.

Ulterior, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş.

Activităţile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în cultivarea şi comercializarea ilegală de canabis.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi întreţinut în apropiere de municipiul Timişoara, judeţul Timiş, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare şi aparatură pentru reglarea umidităţii, o cultură de canabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de canabis, 9 ghivece cu plante de canabis aflate la maturitate şi pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitaţi muguri de canabis uscaţi, precum şi grindere şi alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor.

În total au fost ridicate peste 3 kilograme de canabis.

Trei persoane au fost audiate, iar una a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru trafic şi deţinere de droguri de risc.

În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici