Zeci de locatari ai unui imobil din zona Piaţa Matache, evacuaţi din cauza unui incendiu

Zeci de locatari ai unui imobil din zona Piaţa Matache, din Capitală, au fost evacuaţi în Ajunul Crăciunului din cauza unui incendiu ce a izbucnit la ultimul etaj al imobilului, au informat pompierii.

64 afișări
Imaginea articolului Zeci de locatari ai unui imobil din zona Piaţa Matache, evacuaţi din cauza unui incendiu

Zeci de locatari ai unui imobil din zona Piaţa Matache, evacuaţi din cauza unui incendiu (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Unii locatari i-au indicat drept responsabili de incendiu pe doi tineri care ar fi consumatori de substanţe interzise şi care locuiau la ultimul etaj al imobilului.

Acoperişul imobilului situat în zona Piaţa Matache-Calea Griviţei a ars, vineri noaptea, nicio persoană nu a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici