Zeci de pasageri care urmau să plece cu o cursă spre Egipt, blocaţi pe aeroportul Henri Coandă

Zeci de turişti care ar fi trebuit să plece, luni, spre Egipt au fost blocaţi pe aeroportul Henri Condă pentru că aeronava care ar fi trebuit să-i preia nu a mai venit, vina aprţinând agenţiei de turism care a organizat excursia, a declarat directorul de marketing al aeroportului, Valentin Iordache.

1 afișare
Imaginea articolului Zeci de pasageri care urmau să plece cu o cursă spre Egipt, blocaţi pe aeroportul Henri Coandă

Zeci de pasageri care urmau să plece cu o cursă spre Egipt, blocaţi pe aeroportul Henri Coandă

Potrivit directorului de marketing, Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" nu are nicio legătură cu încurcătura creată, întreaga responsabilitate aparţinând organizatorilor.

"Este strict problema agenţiei organizatoare. Aeroportul nu are nici posibilitatea, nici responsabilitatea să rezolve această problemă", a precizat Iordache.

Potrivit acestuia, pasagerii ar fi trebuit să fie preluaţi de o aeronavă a companiei Memphis Air şi, pentru că aceasta nu a mai ajuns, agenţia organizatoare a asigurat cazarea turiştilor la un hotel din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici