Zeci de percheziţii în patru localităţi din Maramureş. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări

Un număr de 35 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în patru localităţi din judeţul Maramureş, fiind vizate aproximativ 60 de persoane care fac contrabandă cu ţigări din Ucraina, la descinderi, care sunt coordonate de DIICOT, participând peste o sută de poliţişti de frontieră.

568 afișări
Imaginea articolului Zeci de percheziţii în patru localităţi din Maramureş. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări

Zeci de percheziţii în patru localităţi din Maramureş. Sunt vizaţi contrabandişti de ţigări (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş, Radu Lungu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că percheziţiile au loc în Sighetu Marmaţiei, Baia Mare, Săpânţa şi Piatra.

"Acţiunea vizează destructurarea unui grup infracţional care se ocupa cu contrabanda de ţigări din Ucraina. Gruparea este formată din peste 60 de persoane, români şi ucraineni, şi a fost monitorizată din martie 2011", a spus Lungu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici