Zeci de percheziţii la persoane bănuite că deţin ţigări netimbrate şi produse cu substanţe dopante

Poliţiştii din Constanţa fac sâmbătă dimineaţa 36 de percheziţii domiciliare la persoane că deţin ţigări netimbrate şi produse cu substanţe dopante.

232 afișări
Imaginea articolului Zeci de percheziţii la persoane bănuite că deţin ţigări netimbrate şi produse cu substanţe dopante

36 de percheziţii la persoane bănuite că deţin ţigări netimbrate şi produse cu substanţe dopante

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico-Financiare din cadrul IPJ Constanţa, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, fac 36 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi deţinere sau comercializare de substanţe dopante sau produse ce conţin substanţe dopante.

Percheziţiile au loc în municipiul Constanţa şi oraşul Năvodari, la locuinţele a 11 persoane cercetate de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 2023-2024, acestea ar fi deţinut şi comercializat ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante.

Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire.

Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantităţi de ţigări netimbrate şi produse ce ar putea conţine substanţe dopante.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici