Zeci de turişti, blocaţi o oră în telescaun, la Predeal

Circa 80 de persoane au fost blocate, luni la prânz, timp de aproximativ o oră, într-un telescaun de pe pârtia Clăbucet din Predeal, după ce instalaţia s-a defectat.

311 afișări
Imaginea articolului Zeci de turişti, blocaţi o oră în telescaun, la Predeal

Zeci de turişti, blocaţi o oră în telescaun, la Predeal (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Stelian Rechiţean, telescaunul s-a blocat din cauza unei defecţiuni la sistemul de rulare, iar timp de o oră cele aproximativ 80 de persoane aflate în instalaţie au rămas blocate.

După remedierea defecţiunii, telescaunul a fost pus în funcţiune, iar turiştuii au ajuns la baza pârtiei, unde au fost consultaţi de medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la SMURD.

Conform sursei citate, la faţa locului au fost trimise trei echipaje SMURD şi câteva autosanitare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Am trimis echipaje pentru intervenţia la eventuale hipotermii, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece la această oră nu este atât de frig", a adăugat şeful ISU Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici