Zgonea donează 5.000 lei familiei celor două surori din Buzău, victime ale unui accident rutier

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a dispus, sâmbătă, alocarea sumei de 5.000 de lei din fondul aflat la dispoziţia sa pentru ajutorarea familiei celor două surori din judeţul Buzău, victime ale unui accident de circulaţie.

142 afișări
Imaginea articolului Zgonea donează 5.000 lei familiei celor două surori din Buzău, victime ale unui accident rutier

Zgonea donează 5.000 lei familiei celor două surori din Buzău, victime ale unui accident rutier (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am aflat cu tristeţe despre groaznicul accident petrecut în judeţul Buzău. Ceea ce s-a întâmplat cu cele două fetiţe este o tragedie. Sunt alături de părinţii care şi-au pierdut un copil şi mă rog pentru sănătatea celeilalte fetiţe", a spus Valeriu Zgonea, conform sursei citate.

Decizia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine după ce vineri, pe drumul european E 85, în localitatea Limpeziş din judeţul Buzău, două surori au fost accidentate în zona unei treceri de pietoni, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici