Video Ziua Naţională a Ambulanţei, sărbătorită joi în Bucureşti - FOTO, VIDEO

Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România şi Asociaţia Serviciilor de Ambulanţă din România au organizat, joi, festivitatea de celebrare a Zilei Naţionale a Ambulanţei din România.

967 afișări

Un marş festiv a fost organizat joi dimineaţă, pe traseul P-ţa George Enescu, Calea Victoriei, după trecerea podului se intră pe B-dul Naţiunilor Unite, B-dul Libertăţii, P-ţa Constituţiei cu oprire de 5 minute pentru salutul Parlamentului României şi difuzarea imnului ambulanţei.

Coloana a mers pe B-dul Unirii până în P-ţa Alba Iulia cu întoarcere spre P-ţa Universităţii (Hotel Intercontinental), B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Magheru, spre Piaţa Romană, pe B-dul Lascăr Catargiu până în Piaţa Victoria, cu finalizarea traseului în Piaţa George Enescu.

Coloana de ambulanţe s-a deplasat cu o viteză constantă de 10 km/h având în funcţiune semnalele luminoase pe tot traseul, iar cele acustice doar în reperele mari ale oraşului (la pornire, în intersecţiile mari din traseu şi în locaţiile instituţionale menţionate).

Finalizarea festivităţii are loc în P-ţa George Enescu la amiază.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici