INCENDIU la Palatului Parlamentului: Alimentarea cu energie electrică a fost oprită

Un incendiu a izbucnit la subsolul Palatului Parlamentului, joi dimineaţa, din cauza unui scurtcircuit produs în timpul efectuării unor lucrări de mentenanţă la instalaţia electrică, flacăra fiind stinsă de pompieri, alimentarea cu energie electrică fiind oprită în cea mai mare parte din clădire.

1333 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la Palatului Parlamentului: Alimentarea cu energie electrică a fost oprită

INCENDIU la Palatului Parlamentului: Alimentarea cu energie electrică a fost oprită

"La Palatul Parlamentului se efectuau lucrări pentru mentenanţă la instalaţia electrică, moment în care s-a produs un scurtcircuit la conductoarele electrice într-un canal tehnologic cu conductoare electrice, sub cota zero a clădirii. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov din cadrul Platului Prlamentului au intervenit cu un stingăor şi incendiul a fost stins. Se verifică existenţa şi a altor focare", au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

Alimentarea cu energie electrică a fost oprită în cea mai mare parte din clădire, administratorul clădirii şi firma care execută lucrările urmând să stabilească ce măsuri vor lua în continuare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici