Ziua Naţiunilor Unite, sărbătorită la International British School of Bucharest

International British School of Bucharest sărbătoreşte Ziua Naţiunilor Unite, vineri, cu momente artistice, muzică, dans şi teatru, precum şi cu invitaţi de onoare care vor prezenta semnificaţia acestei zile şi importanţa menţinerii unei puternice legături interculturale.

54 afișări
Imaginea articolului Ziua Naţiunilor Unite, sărbătorită la International British School of Bucharest

Ziua Naţiunilor Unite, sărbătorită la International British School of Bucharest

Ziua Naţiunilor Unite a devenit un eveniment marcat cu tradiţie de către International British School of Bucharest, ca parte a promisiunii sale de a respecta şi educa elevii în spiritul diversităţii culturale.

“Ziua Naţiunilor Unite este o ocazie unică de a le transmite copiilor importanţa cooperării internaţionale. Unde în alt loc poţi celebra această zi a organizaţiei decât la o şcoală internaţională?”, spune Adam Sambrook, Deputy Head of Mission, British Embassy Bucharest.

Evenimentul este dedicat elevilor şcolii, elevilor şcolilor partenere, membrilor organizaţiilor de caritate colaboratoare, precum şi părinţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici