Ziua Unirii la Iaşi: Liderii USL, printre participanţii la manifestări - GALERIE FOTO

Manifestările dedicate Unirii Principatelor Române au avut loc marţi, în Piaţa Unirii din Iaşi, în prezenţa a aproximativ 5.000 de persoane. Printre participanţi s-au numărat şi liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

237 afișări
Imaginea articolului Ziua Unirii la Iaşi: Liderii USL, printre participanţii la manifestări - GALERIE FOTO

Ziua Unirii la Iaşi: Liderii USL, printre participanţii la manifestări (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au mers pe jos de la Primăria Iaşi şi până în Piaţa Unirii, însoţiţi de aproximativ 300 de membri ai PSD, PNL şi PC.

Ponta şi Antonescu au ajuns în Piaţa Unirii în jurul orei 9.45 şi au mers în mulţime, unde au stat de vorbă cu oamenii, unii dintre ei scandând "Jos Băsescu", "Vrem anticipate".

VEZI GALERIA FOTO

Un bărbat i-a spus liderului PSD, Victor Ponta: "Să nu faceţi la fel ca PDL pentru că tot noi o să vă dăm jos", iar o femeie le-a spus lui Ponta şi Antonescu să nu îşi dea demisia din Parlament pentru a nu face jocul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici