14 candidaţi la examenul pentru obţinerea calităţii de agent FIFA în România

Examenul pentru obţinerea calităţii de agent FIFA, conform noului regulament al forului mondial intrat în vigoare la începutul acestui an, va fi organizat pe 19 aprilie, anunţă frf.ro. Testarea din România va avea loc la sediul FRF.

599 afișări
Imaginea articolului 14 candidaţi la examenul pentru obţinerea calităţii de agent FIFA în România

14 candidaţi la examenul pentru obţinerea calităţii de agent FIFA în România

În România s-au înscris 14 candidaţi, în timp ce la nivel mondial, în 138 de ţări membre FIFA, sunt 6.586 de pretendenţi. Alte sesiuni ale examenelor ar urma să fie organizate în septembrie 2023, precum şi în mai şi noiembrie 2024.

Începând din ianuarie 2023 a intrat în vigoare noul Regulament FIFA pentru agenţii din fotbal (FIFA Football Agents Regulation – FFAR). Prin acest nou regulament se încearcă inclusiv impunerea unor limite în ceea ce priveşte comisionul încasat de agenţii din fotbal şi se doreşte o vizibilitate şi o transparenţă mai mare în privinţa câştigurilor acestora, dar şi posibilitatea ca FIFA să poată judeca speţe atunci când apar conflicte între părţi în ceea ce priveşte transferul unor jucători.

De la 1 octombrie 2023 doar agenţii acreditaţi de FIFA în urma examenului vor mai putea activa în domeniu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici