14 persoane asasinate în Honduras în timp ce urmăreau un meci de fotbal

Paisprezece persoane care urmăreau un meci de fotbal au fost asasinate la San Pedro Sula, al doilea oraş din Honduras, informează cotidianul Marca.

17 afișări
Imaginea articolului 14 persoane asasinate în Honduras în timp ce urmăreau un meci de fotbal

14 persoane asasinate în Honduras în timp ce urmăreau un meci de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit poliţiei, opt persoane mascate au intrat pe terenul de joc, s-au îndreptat spre tribune şi au tras focuri de armă. Zece din cele 14 persoane au murit chiar pe teren, în timp ce celelalte au decedat la spital.

Printre victime se află şi doi din cei trei arbitrii ai meciului.

Conform primelor informaţii, asasinatul ar putea fi o reglare de conturi între bande rivale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici