VIDEO  30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Netflix lansează trailerul documentarului SCHUMACHER

Pe 25 august debutează în Formula 1, pe circuitul de la Spa (Belgia), pilotul Michael Schumacher. Se califică direct de pe locul 7 pentru Jordan şi câştigă poziţii la start, dar este nevoit să abandoneze după primul tur din cauza unei defecţiuni la ambreiaj.

550 afișări
Imaginea articolului 30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Netflix lansează trailerul documentarului SCHUMACHER

30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Netflix lansează trailerul documentarului SCHUMACHER

A câştigat apoi 7 campionate mondiale, 91 de curse şi a ajuns de 155 de ori pe podium. Astăzi, Netflix lansează trailerul pentru documentarul intim SCHUMACHER, pe care-l vezi pe platformă din 15 septembrie.
 
Documentarul SCHUMACHER prezintă interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar şi critic al sportivului care a obţinut titlul mondial de şapte ori. Documentarul explorează numeroasele faţete care l-au format şi l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui ameţitoare într-un sport plin de adrenalină şi pericol, cu milioane de fani în întreaga lume.
 
Voinţa lui de fier şi puterea de a ieşi triumfător atunci când nimeni nu se aştepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenţiei lumii întregi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici