A început Turneul Campioanelor. Debut furtunos pentru Elina Svitolina

Elina Svitolina a deschis cu o victorie Turneul Campioanelor, 6-3, 6-3 cu Petra Kvitova, într-un meci din Grupa Roşie. Jucătoarea din Cehia era considerată favorită înaintea acestei confruntări, dar reprezentanta Ucrainei a avut o prestaţie destul de solidă şi s-a impus fără probleme.

255 afișări
Imaginea articolului A început Turneul Campioanelor. Debut furtunos pentru Elina Svitolina

A început Turneul Campioanelor. Primul meci, câştigat de Elina Svitolina

Petra Kvitova, jucătoarea cu cele mai multe titluri în aceste sezon (5), a avut probleme cu serviciul. Ea a comis şi nu mai puţin de şapte duble greşeli, adversara doar una. Svitolina a profitat din plin de acest lucru şi a fructificat 4 şanse de break din cele 9 pe care le-a avut, având un procentaj de 44%. Kvitova a realizat un singur break, chiar în debutul partidei, deşi a beneficiat de cinci şanse.

În celălalt meci al zilei din Grupa Roşie se întâlnesc Karolina Pliskova şi Caroline Wozniacki, deţinătoarea trofeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici