A lăsat tenisul în urmă. Rafael Nadal spune ce îl motivează: "Acestea sunt cele mai importante lucruri"

  • Rafael Nadal (34 de ani, nr. 2 ATP) spune că tenisul nu mai este motivaţia lui
  • Fostul lider mondial a dezvăluit că în situaţia actuală nu ar accepta să participe la US Open
  • Nadal se relaxează pe un iaht în valoare de 5 milioane de euro
162 afișări
Imaginea articolului A lăsat tenisul în urmă. Rafael Nadal spune ce îl motivează: "Acestea sunt cele mai importante lucruri"

A lăsat tenisul în urmă. Rafael Nadal spune ce îl motivează: "Acestea sunt cele mai importante lucruri"

Rafael Nadal a stat în pandemie la vila lui din Mallorca, Spania. Clasat pe locul 2 ATP, Nadal s-a antrenat intens în ultimele 3 luni, însă a mărturisit că tenisul nu mai este o prioritate pentru el. 

"Motivaţia mea în perioada aceasta nu este tenisul, nu mă gândesc la asta zi de zi. Sunt interesat de alte lucruri. Urmăresc ce se întâmplă în lume. Dar, sigur că, am grijă să mă menţin în formă. Trebuie să fiu pregătit pentru momentul când vom reveni la normal. Este o perioadă dificilă, însă sunt fericit că pot să petrec momente cu prietenii şi cu familia mea. Acum, acestea sunt cele mai importante lucrurile pentru mine", a spus Nadal, potrivit essentiallysports.com. 

Nadal nu vrea să revină pe terenul de tenis dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte. Turneul US Open, din America, s-ar putea relua pe 31 august. "Dacă mă întrebi astăzi, voi spune nu. Peste câteva luni? Nu ştiu. Sper că da. Dar trebuie să mai aşteptăm până o să fie totul mai clar şi o să vedem cum evoluează răspândirea virusului şi care va fi situaţia în New York. Acesta oraş a fost printre cele mai afectate din lume", a spus Nadal, potrivit nypost.com. 

Între timp, Nadal se relaxează pe iahtul lui. În 2019 a plătit 5 milioane de euro pe iahtul care poate găzdui 12 persoane, are spa şi garaj pentru jet ski. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici