Paolo Rossi, fostul mare atacant italian, a murit la 64 de ani

  • Fostul mare atacant italian Paolo Rossi a murit la vârsta de 64 de ani.
  • Rossi a condus naţionala Italiei la câştigarea Campionatului Mondial din 1982, înscriind şase goluri.
4345 afișări
Imaginea articolului Paolo Rossi, fostul mare atacant italian, a murit la 64 de ani

Deigo Maradona şi Paolo Rossi, Campionatul Mondial de Fotbal, 1982

Vestea a venit în toiul nopţii din partea soţiei sale, Federica Cappelletti, care a afişat pe Instagram mesajul „Pentru totdeauna”, alături de o fotografie a ei cu soţul ei.

Simultan, directorul adjunct al RaiSport, Enrico Varriale, a anunţat dispariţia lui 'Pablito': „O veste foarte tristă, ne-a lăsat un om de neuitat, care ne-a făcut să ne îndrăgostim cu toţii în acea vară a lui 82”.

Presa italiană scrie că Paolo Rossi suferea de o boală incurabilă.

Paolo Rossi, fotbalistul care a condus naţionala Italiei către victoria din 1982

Paolo Rossi, născut în 23 septembrie 1956, la Prato, este un fost jucător italian de fotbal. În 1982 a condus naţionala Italiei către câştigarea Campionatului Mondial înscriind şase goluri, primind Balonul de Aur.

Paolo Rossi este unul din cei trei jucători care au câştigat de-a lungul timpului toate cele trei trofee acordate în cadrul unui Campionat Mondial (Gheata de Aur - golgeterul competiţiei, Balonul de Aur - cel mai bun jucător şi Cupa Mondială), alături de Garrincha în 1962 şi Mario Kempes în 1978.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici