A uitat camera pornită după un LIVE pe Facebook. Şapte milioane de fani au auzit cum Novak Djokovic a fost PUS la punct de soţia sa

Novak Djokovic a fost certat de soţia sa Jelena, după ce a uitat să îi mulţumească că l-a filmat în timpul unei sesiuni video de antrenament, pe Facebook, potrivit The Telegraph.

34638 afișări
Imaginea articolului A uitat camera pornită după un LIVE pe Facebook. Şapte milioane de fani au auzit cum Novak Djokovic a fost PUS la punct de soţia sa

Moment jenant pentru Novak Djokovic! Sârbul a fost certat de soţia sa după ce aceasta a uitat din greşeală să încheie o transmisiune live pe Facebook

Novak Djokovic a fost certat de soţia sa Jelena, după ce a uitat să îi mulţumească că l-a filmat în timpul unei sesiuni video de antrenament, pe Facebook.

Fostul campion numărul unu se pregătea de organizarea turneului  BNP Paribas Open, ce va avea loc între 6 – 19 martie, la indian Wells, SUA, în timp ce soţia sa, Jelena, i-a filmat sesiunea sa de antrenament ce avea loc pe terenul de tenis, în aer liber.

Către finalul live-ului pe Facebook care a durat aproximativ 12 minute, jucătorul sârb o roagă pe Jelena să îi dea camera pentru a se adresa în direct celor 7 milioane de fani pe care îi are la nivel mondial.

"Îmi place să filmez eu, e plăcut," , afirmă Djokovic luând telefonul din mâinile Jelenei. "Mă face să fiu mai implicat, mai prietenos, cred".

Jucătorul de tenis în vârstă de 29 de ani le-a mulţumit apoi fanilor înainte de a-i da înapoi telefonul soţiei sale deja iritate.

"Unde sunt manierele tale", spune Jelena camerei care rămăsese pornită, fără să aibă cunoştinţă de acest lucru. "Mulţumesc, iubito. mulţumesc. Nu aşa se zice?"

Jelena Djokovic îşi dă seama spre propria sa jenă că a uitat să încheie transmisiunea în direct de pe Facebook, privind jenată pentru un moment la cameră, înainte de a întrerupe filmarea.

Jelena, în vârstă de 30 de ani, nu este nefamiliară cu ideea de a-i documenta live-urile sale şi ale soţului său pe Facebook. Aceasta a postat o fotografie în care apare el alături de soţia sa în metroul din Londra în timpul turneului Wimbledon, de anul trecut. 

Imaginea poatea fi vizualizată mai jos:

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici