Abel Moreno: Bucureştiul este un oraş periculos

Fostul mijlocaş stelist Abel Gomez Moreno, al cărui contract cu gruparea "roş-albastră" a fost reziliat, a declarat că experienţa din România nu a avut nimic pozitiv, iar Bucureştiul este un oraş periculos, informează publicaţia spaniolă Ideal Digital.

21 afișări
Imaginea articolului Abel Moreno: Bucureştiul este un oraş periculos

Abel Moreno: Bucureştiul este un oraş periculos (Imagine: Memdiafax Foto)

"Experienţa Steaua nu a avut nimic pozitiv. Am mers acolo cu dorinţa de a juca în Liga Campionilor, dar…. Când echipa nu câştiga, ni se reţineau bani din premieri. Adevărul e că eram pregătit pentru ce e mai rău, dar şi foarte motivat. Scopul era să câştigăm campionatul şi să facem treabă bună în Liga Campionilor, competiţie unde nu am jucat deloc, nici măcar n-am fost trecut pe lista UEFA. Se pare că patronul nu mă plăcea şi nu mi-a oferit şanse", a spus Abel Moreno.

TITLURILE ZILEI

Mijlocaşul spaniol a vorbit şi despre viaţa petrecută în capitala României. "Sunt oameni cu destui bani, iar alţiii foarte săraci. Bucureştiul poate fi un oraş periculos. Cultură, obiceiuri, totul e diferit. Cu comunicarea nu am avut probleme, deoarece în vestiar erau şase sau şapte jucători vorbitori de spaniolă", a spus el.

Abel Moreno a precizat că acum aşteaptă oferte, una din posibilele destinaţii fiind Osasuna Pamplona.

Fostul jucător al Stelei se pregăteşte momentan cu Atletico Monachil, pentru a-şi păstra forma fizică.

Steaua a reziliat la 9 decembrie 2008 contractul lui Abel Moreno, care fusese transferat de la Real Murcia. Moreno a jucat doar în două partide pentru Steaua, fiind trimis apoi la echipa a doua, după ce a fost considerat nesatisfăcător de către finanţatorul Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici