Abrudan: Dinu Gheorghe chiar mă întreba când o să mai marchez şi eu

Fundaşul echipei FC Braşov, Octavian Abrudan, autorul unicului gol al partidei cu Steaua, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, a declarat, luni, că preşedintele grupării ardelene, Dinu Gheorghe, chiar îl întrebase înainte de meci când va mai reuşi să înscrie.

13 afișări
Imaginea articolului Abrudan: Dinu Gheorghe chiar mă întreba când o să mai marchez şi eu

Octavian Abrudan (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este o victorie foarte importantă pentru noi. Zilele trecute, preşedintele Dinu Gheorghe chiar mi-a spus «Abrudane, când mai marchezi şi tu? Cred că o să dai gol cu Steaua!». De asemenea, duminică dimineaţă, Claudiu, magazionerul nostru, dar şi Cristescu, mi-au spus că o să marchez. Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar meritul este al echipei. Este al doilea gol marcat de mine pentru FC Braşov şi sper să mai vină curând şi altele. Sezonul trecut am mai marcat un gol în Liga a II-a, în victoria cu FC Botoşani" a dcelarat fundaşul Braşovului.

Abrudan a amintit că nu este prima dată când înscrie împotriva Stelei: "Nu este însă primul meu gol marcat contra Stelei. În urmă cu doi ani, când jucam la Gloria Bistriţa, am marcat un gol în victoria cu 2-0 contra Stelei. Eu spun că aveam mare nevoie de această victorie, pentru că jucam bine dar nu reuşeam să câştigăm. Acum trebuie să uităm cât mai rapid meciul cu Steaua şi să ne concentrăm asupra partidei de duminică cu FC Argeş. Cred că va fi un meci mult mai greu cu piteştenii decât cu Steaua. Jucăm însă acasă şi trebuie să ne impunem".

FC Braşov s-a impus, duminică, scor 1-0, în faţa formaţiei Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Octavian Abrudan, care a reluat în plasa porţii lui Zapata, de la aproximativ 6 metri, un balon prelungit cu capul de Dayro Moreno, în urma unei lovituri de colţ a formaţiei FC Braşov.

Citeşte şi:

Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici