Absenţa lui Mutu, un avantaj pentru Bayern Munchen

Mijlocaşul olandez Mark van Bommel a declarat că absenţa atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, reprezintă un avantaj pentru formaţia sa, Bayern Munchen, la meciul direct, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează firenzeviola.it.

18 afișări
Imaginea articolului Absenţa lui Mutu, un avantaj pentru Bayern Munchen

Absenţa lui Mutu, un avantaj pentru Bayern Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Absenţa lui Mutu este un avantaj pentru noi, este un jucător foarte bun însă a fost înlocuit foarte bine la Fiorentina", a declarat Van Bommel.

Pe de altă parte, publicaţia La Nazione scrie că Mutu va primi, săptămâna viitoare, convocarea de la Comitetul Olimpic Italian (Coni) privind audierea la care va fi supus de procurorul antidoping după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici