AC Milan este ultima calificată în grupele Europa League după un meci nebun disputat cu Rio Ave. Portughezii au fost învinşi cu greu la penalty-uri

  • Rio Ave a fost aproape de a se califica în grupele Europa League, dar a pierdut dramatic la penalty-uri
  • AC Milan a deschis scorul, dar a fost egalată şi condusă de formaţia din Portugalia
  • Calhanoglu aduce egalarea pentru milanezi în ultimul minut de prelungiri
465 afișări
Imaginea articolului AC Milan este ultima calificată în grupele Europa League după un meci nebun disputat cu Rio Ave. Portughezii au fost învinşi cu greu la penalty-uri

Sursa foto: profimedia

Prima repriză a meciului disputat în Portugalia dintre formaţia locală Rio Ave şi AC Milan s-a încheiat la egalitate.

Saelemaekers a deschis scorul pentru milanezi în repriza secundă, în minutul 51. În minutul 72 Geraldes aduce egalarea pentru Rio Ave.

Portughezii înscriu din nou prin Gelson, în minutul 91 din prelungiri. În ultimul minut al prelungirilor Borevkovic este eliminat de la gazde pentru henţ în careu, iar Calhanoglu transformă penalty-ul şi prelungeşte şansele milanezilor.

AC Milan s-a impus dramatic, în cele din urmă, datorită loviturilor de departajare, scor 9 la 8. „Diavolul milanez” este ultima echipă calificată în grupele Europa League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici