AC Milan - Inter, scor 3-0, în etapa a 22-a din campionatul italian

AC Milan a câștigat, duminică, scor 3-0, derby-ul cu Inter, din etapa a 22-a din campionatul italian.

3 afișări

Alex a marcat primul gol al meciului, în minutul 35, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Honda. În minutul 50, Inter a cerut penalty, la un duel între Eder și Donnarumma, iar Roberto Mancini, antrenorul celor de la Inter, a fost trimis în tribună de arbitrul Antonio Damato.

În minutul 69, Damato a dat penalty pentru Inter, după contactul dintre Alex și Icardi, însă tot Icardi a ratat lovitura de la 11 metri, cu o execuție care a nimerit bara. Bacca, în minutul 73, a dublat avantajul celor de la AC Milan, din pasa lui Niang, iar atacantul francez de 21 de ani a finalizat și el faza din minutul 77.

Fără victorie de patru meciuri în campionat, Inter este înaintea rivalilor de la AC Milan în clasament, pe locul 4, cu 41 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Sinișa Mihailovici ocupă locul 6, cu 36 de puncte.

Alte rezultate înregistrate, duminică, în Serie A: Chievo - Juventus, scor 0-4, Bologna - Sampdoria, scor 3-2, Genoa - Fiorentina, scor 0-0, Napoli - Empoli, scor 5-1, Torino - Verona, scor 0-0, Udinese - Lazio, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici