AC Milan - Juventus, scor 3-0, în campionatul Italiei

Formaţia AC Milan a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Juventus Torino, într-un meci contând pentru etapa a XXXVIII-a, ultima, a campionatului Italiei.

17 afișări
Imaginea articolului AC Milan - Juventus, scor 3-0, în campionatul Italiei

AC Milan - Juventus, scor 3-0, în campionatul Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Antonini '14 şi Ronaldinho '28, '67.

Într-un alt meci al ultimei etape, Lazio a învins, scor 3-1, pe Udinese. Pentru Lazio au marcat Hitzelsperger '16, Floccari '45 şi Brocchi '52. Golul formaţiei Udinese a fost înscris de Di Natale '30.

Ştefan Radu nu a evoluat la echipa Lazio, din cauza unei inflamaţii a călcâiului stâng. În schimb la Udinese, portarul George Bucuroiu a fost rezervă.

Partidele Atalanta - Palermo, Bari - Fiorentina, Cagliari - Bologna, Catania - Genoa, Chievo - AS Roma, Parma - Livorno, Sampdoria - Napoli şi Siena - Inter au loc duminică.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici