AC Milan s-a impus la scor de neprezentare în derby-ul cu Juventus

  • Derby-ul etapei a 35-a din Serie A, dintre Juventus Torino şi AC Milan, s-a încheiat dumincă cu scorul de 0-3 (0-1). Înfruntarea dintre starurile Ronaldo şi Ibrahimovic s-a terminat 0-0, niciunul nereuşind să marcheze. Juve, azvârlită în afara locurilor de Liga Campionilor, are probleme şi cu UEFA, care se pregăteşte s-o pedepsească.
  • Înfruntarea dintre starurile Ronaldo şi Ibrahimovic s-a terminat 0-0, niciunul nereuşind să marcheze.
  • Juve, azvârlită în afara locurilor de Liga Campionilor, are probleme şi cu UEFA, care se pregăteşte s-o pedepsească.
129 afișări
Imaginea articolului AC Milan s-a impus la scor de neprezentare în derby-ul cu Juventus

Ante Rebic a marcat un gol la Torino

AC Milan a urcat pe locul 3 în clasament în Serie A, egalând la puncte pe Atalanta, care ocupă locul 2, după ce a învins pe Juventus Torino, pe terenul acesteia, cu 3-0, prin golurile marcate de Diaz (min. 45+1), Rebic (min. 78) şi Tomori (min. 82).

În minutul 58, milanezii au ratat o lovitură de pedeapsă, prin Kessie.

Juventus Torino rămâne cu 69 de puncte, ocupând acum locul 5, care nu duce în Liga Campionilor. Pe locul 4 se află Napoli, cu 70 de puncte.

La oaspeţi, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată.

Ibrahimovic a fost schimbat în minutul 66, de Rebic, acuzând o accidentare.

Antrenorul Pioli, de la AC Milan, a fost extrem de mulţumit la final: ”A fost o partidă de mare calitate”.

La Juventus, care riscă să rateze participarea în Ligă, antrenorul Andrea Pirlo ar putea fi înlocuit.

Oricum, ”Bătrâna Doamnă” riscă să fie exclusă din următorul sezon al celei mai tari competiţii europene intercluburi, ca pedeapsă pentru că în continuare susţine înfiinţarea Super League, la braţ cu Real Madrid şi cu Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici