AC Milan zdrobeşte Bologna şi trece în locul lui Napoli în clasament. Milanul luptă pentru a prinde un loc în Europa

  • AC Milan învinge Bologna acasă cu 5 la 1
  • Milanezii au deschis rapid scorul
  • Unicul gol al oaspeţilor a fost marcat de japonezul Tomiyasu
672 afișări
Imaginea articolului AC Milan zdrobeşte Bologna şi trece în locul lui Napoli în clasament. Milanul luptă pentru a prinde un loc în Europa

Sursa foto: profimedia

AC Milan a deschis rapid scorul în minutul 10 prin Saelemaekers. 14 minute mai târziu, Calhanoglu ducea scorul la 2 la 0. Tomiyasu a marcat pentru Bologna în minutul 44 şi oaspeţii intrau la pauză cu speranţa egalării.

În repriza secundă, Milanul a lovit din nou în minutul 49 prin Bennacer. Ibrahimovic a pasat decisiv pentru Rebic care a dus scorul la 4 la 1, în minutul 57. Calabria a închis tabela în minutul doi de prelungiri al reprizei secunde şi a stabilit scorul final, 5 la 1.

AC Milan trece pe 6 în locul lui Napoli, cu un avans de 3 puncte, şi se luptă să prindă un loc în competiţiile europene. Bologna rămâne pe 10 în Serie A.


Rezultatele etapei 34 în Serie A

18.07. 20:30 Cagliari 1 - 1 Sassuolo (0 - 1)
18.07. 18:15 Verona 1 - 1 Atalanta (0 - 0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici