Actorul Russell Crowe va vinde acţiunile deţinute la un club de rugby

Actorul australian Russell Crowe îşi va vinde acţiunile la clubul de rugby în XIII South Sydney Rabbitohs, pentru a-şi simplifica viaţa după ce s-a despărţit de soţia sa, luna trecută, a anunţat postul de televiziune Channel Nine.

146 afișări
Imaginea articolului Actorul Russell Crowe va vinde acţiunile deţinute la un club de rugby

Actorul Russell Crowe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Susţinător al echipei Souths încă din copilărie, Crowe a cumpărat 75 la sută din acţiunile clubului în 2006, alături de omul de afaceri, Peter Holmes, şi ar fi investit în total 11,3 milioane de dolari (8,86 milioane de euro).

Comentatorul Ligii de rugby australiene Danny Weidler a declarat că a discutat cu actorul, care i-a confirmat că va vinde acţiunile la finalul anului 2013.

Responsabilii clubului nu au făcut niciun comentariu pe această temă.

South Sydney este cel mai titrat club australian de rugby în XIII.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici