Acuzaţii de spionaj la Inter Milano. Un arbitru cere daune pentru încălcarea vieţii private

Fostul arbitru Massimo De Santis a cerut daune clubului Internazionale Milano pentru spionaj, într-un caz datând din 2003 şi denumit "afacerea Telecom" de presa italiană, a anunţat avocatul Paolo Gallinelli.

100 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de spionaj la Inter Milano. Un arbitru cere daune pentru încălcarea vieţii private

Acuzaţii de spionaj la Inter Milano. Un arbitru cere daune pentru încălcarea vieţii private (Imagine: Shutterstock)

De Santis, potrivit lui Gallinelli, a fost victima încălcării vieţii private prin metode "neortodoxe", conturile bancare fiindu-i verificate la cererea patronului Inter Milano, Massimo Moratti, care însă neagă faptele.

Pentru acelaşi caz şi fapte similare, fostul atacant Christian Vieri a cerut daune de 21 de milioane de euro.

Avocatul arbitrului a declarat că justiţia are la dispoziţie 60 de zile pentru a convoca părţile în vederea unei eventuale concilieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici