Adi Mutu a fost prezentat oficial ca selecţioner al naţionalei U21. Ce planuri are cu echipa de tineret

Adi Mutu a vorbit la conferinţa de presă în care a fost prezentat ca fiind selecţionerul echipei naţionale a României U21. Acesta a dezvăluit ce planuri are la reprezentativa de tineret şi a anunţat că secunzii săi vor fi Nicolae Grigore şi Adrian Boingiu.

248 afișări
Imaginea articolului Adi Mutu a fost prezentat oficial ca selecţioner al naţionalei U21. Ce planuri are cu echipa de tineret

Adi Mutu a fost prezentat oficial ca selecţioner al naţionalei U21

”Este o mare responsabilitate pentru mine pentru că vin după Mirel Rădoi, cel care a făcut o mare performanţă la România U21. Asta mă motivează şi mai mult. Avem un meci important cu Danemarca, o echipă foarte bună. Este o nouă generaţie care a început bine această campanie şi vrem să ne calificăm la EURO. Simt presiune pentru că ei au avut o performanţă extraordinară în vară. Vreau să duc mai departe lucrurile bune pe care le-a făcut Mirel. Cum zice Mihai Stoichiţă… încearcă să nu strici şi să adaugi de la tine. Eu pot să spun că sunt un băiat norocos.

Sunt mai norocos decât ceilalţi antrenori. Trebuie să le demonstrez că nu s-au înşelat când m-au ales pe mine. Eu cred că Mirel merită să fie la Tokyo. Eu o să fiu în tribună, dar depinde de ceea ce doreşte Mirel. Eu sper să fiu acolo pentru a-i susţine. Sunt la dispoziţia lui Mirel dacă el consideră că are nevoie de mine la Tokyo. Cunosc foarte bine această echipă U21. M-am uitat pe listă şi am văzut jucători de foarte mare calitate, jucători cu care se poate lucra şi sper ca ei să aibă o dorinţă şi o concentrare de a da totul pentru echipa naţională.”, a spus Adi Mutu.

Adi Mutu a vorbit despre staff-ul său de la echipa naţională a României. ”Staff-ul e conturat 80%, dar mai trebuie să pun la punct câteva lucruri. Nicolae Grigore, Adrian Boiangiu sunt secunzi. Nea Adi cunoaşte toţi jucătorii şi ne trebuia continuitate, iar pe Grig îl cunosc de la licenţă şi vreau să lucrez cu el.” , a mai spus Adi Mutu.

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici