Adi Mutu şi-a început în forţă mandatul de selecţioner . România U21 - Farul 6-0

  • Adi Mutu a debutat cu dreptul pe banca României U21
  • Tricolorii mici au câştigat amicalul cu Farul, scor 6-0
  • Primele meciuri oficiale cu Mutu pe bancă sunt programate în luna septembrie
442 afișări
Imaginea articolului Adi Mutu şi-a început în forţă mandatul de selecţioner . România U21 - Farul 6-0

Adi Mutu şi-a început în forţă mandatul de selecţioner | România U21 - Farul 6-0

Adi Mutu ştie meserie! Selecţionerul României U21 a avut parte de un debut perfect. Tricolorii mici au câştigat fără drept de apel amicalul cu Farul lui Zicu şi Marica. Chiar dacă nu i-a avut la dispoziţie pe jucătorii de la FCSB, ţinuţi acasă de echipa de club, Mutu a găsit formula câştigătoare. Naţionala mică a dat şase goluri şi nu a primit niciunul. Peste o lună, pe Mutu îl aşteaptă şi primele meciuri oficiale. România U21 joacă pe 4 şi 8 septembrie, cu Finlanda şi Malta, în preliminariile Europeanului de tineret din 2021.   

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici