Adrian Falub este propunerea CSA Steaua Bucureşti pentru postul de antrenor al echipei

Adrian Falub, în vârstă de 47 de ani, este propunerea Steaua Bucureşti pentru postul de antrenor al echipei de fotbal, clubul Armatei urmând să poarte cu acesta negocieri finale, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

160 afișări
Imaginea articolului Adrian Falub este propunerea CSA Steaua Bucureşti pentru postul de antrenor al echipei

Adrian Falub este propunerea CSA Steaua Bucureşti pentru postul de antrenor al echipei

"Adrian Falub a rămas în cărţi şi cu el vom face negocierea finală. Este opţiunea noastră. Am discutat în comisia tehnică, am purtat toate discuţiile legale, la nivelul clubului, am analizat în profunzime şi am optat, toţi din comisia tehnică, pentru Falub", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

Adrian Falub a fost antrenor al Concordia Chiajna, încercând să salveze echipa de la retrogradare. Nu a reuşit, astfel că a plecat la finalzul sezonului.

Lider în Liga 4 pe tot parcursul sezonului, Steaua a ratat promovarea după ultima partidă din play-off, cu Carmen Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici