Adrian Mutu, sfaturi pentru susţinătorii săi: Ieşiţi din casă doar dacă este absolut necesar

Adrian Mutu, selecţionerul U21 al României, le-a transmis un mesaj susţinătorilor săi pe pagina oficială de Facebook. El le-a sugerat să stea în casă şi să iasă doar dacă e absolut necesar.

182 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, sfaturi pentru susţinătorii săi: Ieşiţi din casă doar dacă este absolut necesar

Adrian Mutu, sfaturi pentru susţinătorii săi: Ieşiţi din casă doar dacă este absolut necesar

Alături de o fotografie cu familia sa, Mutu le-a scris un mesaj fanilor săi, prin care îi îndeamnă să respecte sfaturile autorităţilor, adică să rămână în casă şi să respecte normele de igienă, pentru a preveni infectarea cu COVID-19.

„Vă rugăm să luaţi în serios pandemia de coronavirus şi să ţineţi cont de ce transmit autorităţile. Spălaţi-vă pe mâini, ieşiţi din casă doar dacă este absolut necesar şi ţineţi cont de ce spun autorităţile. Împreună suntem mai puternici”, a scris Adrian Mutu pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici