Adrian Mutu şi-a retras echipa din teren într-un amical cu Radnicki Nis

Cu o săptămână înainte de debutul noului sezon în Liga 1, echipele româneşti sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, evoluând în cadrul unor meciuri amicale, majoritatea susţinute în compania unor echipe străine.

11501 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu şi-a retras echipa din teren într-un amical cu Radnicki Nis

7 echipe româneşti implicate joi în meciuri amicale. Adrian Mutu şi-a retras echipa din teren

În cursul zilei de joi, 7 echipe româneşti au fost implicate în meciuri de pregătire. Partida nou promovatei FC U Craiova 1948, cu sârbii de la Radnicki Nis, din cantonamentul din Slovenia, a fost întreruptă de arbitru, în minutul 55, din cauza unor incidente petrecute în teren.

Informaţii neconfirmate încă oficial susţin că antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, ar fi retras echipa din teren, din cauza comportamentului nesportiv al adversarilor.

În celelalte 5 meciuri cu implicare românească s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Hajduk Split (Croaţia) – UTA Arad 1-0 (1-0) (Jairo 40’)
  • Inhulets (Ucraina) – Academica Clinceni 1-0
  • FC Viktoria Plzen (Cehia) – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 (Beauguel 45-1’/ Fulop 70’)
  • Gaz Metan Mediaş – Csikszereda Miercurea Ciuc 3-2
  • FC Argeş – Kisvarda 2-2 (1-1) (Dumitraşcu 11’, Honciu 82’/Nagy 43’, Bumba 53’)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici