Adrian Mutu: Sunt nerăbdător să revin la naţională

Atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este foarte ataşat de echipa naţională a României şi este nerăbdător să revină la prima reprezentativă, informează site-ul violanews.com.

16 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Sunt nerăbdător să revin la naţională

Adrian Mutu: Sunt nerăbdător să revin la naţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt nerăbdător să revin. Sunt motivat şi sunt foarte ataşat de echipa naţională. Va fi un moment important pentru mine", a spus Mutu.

Atacantul Adrian Mutu nu a mai fost convocat la echipa naţională din 10 octombrie 2009, de la înfrângerea cu Serbia, scor 0-5, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. După acea partidă, atacantul a părăsit cantonamentul naţionalei fără să-l anunţe pe selecţioner şi a petrecut la Novi Sad, alături de patronul echipei Vojvodina, Ratko Buturovici.

Răzvan Lucescu a hotărât atunci să nu-l mai cheme la prima reprezentativă, dar a admis ulterior că este posibil să revină asupra deciziei sale şi să-l convoace pe Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici