Adrian Stoica a fost reales ca preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a fost reales, vineri, în cadrul Adunării Generale, pentru un nou mandat la conducerea forului pe care îl prezidează din 2005.

143 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoica a fost reales ca preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică

Adrian Stoica (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"A fost o Adunare Generală liniştită, cu alegeri normale. Toată lumea şi-a cântărit votul şi sper că toţi cei care am candidat am fost aleşi cu drag. Am profitat şi că este 8 Martie şi le-am felicitat pe doamne la un pahar cu şampanie", a declarat la finalul adunării, pentru MEDIAFAX, Adrian Stoica.

Adrian Stoica a afirmat că în următorul mandat îşi propune modificarea legislaţiei sportive. "Este un mandat pe următorii patru ani, avem multe obiective în plan, dar unul dintre cele mai importante ar fi legislaţia pe sport. Nu se mai potriveşte bugetul cu cheltuielile şi trebuie să sprijinim şi ministerul şi COSR, pentru a ajunge la un numitor comun al legislaţiei sportive, atât de necesară într-o formă mai bună tuturor federaţiilor", a completat Stoica.

În funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Simona Amânar Tabără şi Dan Grecu. Vineri au fost aleşi şi cei şapte membri ai Comitetului Executiv. Acestora li se vor adăuga secretarul general, antrenorii federali (lotul masculin, lotul feminin, lotul de gimnastică aerobică) şi reprezentantul sportivilor.

După alegeri şi validarea acestora, Comitetul Executiv va stabili componenţa Comitetelor Tehnice (masculin, feminin, aerobic), a celorlalte comisii federale (Disciplină, Competiţii şi Clasificări, Medicală, Antidoping, Mass-Media / Marketing), nominalizând şi reprezentantul sportivilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici