Ajaccio: Adrian Mutu şi Ştefan Popescu şi-au reziliat contractele

Clubul francez AC Ajaccio a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii români Adrian Mutu şi Ştefan Popescu.

213 afișări
Imaginea articolului Ajaccio: Adrian Mutu şi Ştefan Popescu şi-au reziliat contractele

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu şi-a reziliat luni dimineaţă contractul cu Ajaccio. Părţile s-au despărţit de comun acord, iar jucătorul a devenit liber de orice fel de angajament. Cel mai probabil, Mutu îşi va continua cariera în România, la echipa Petrolul Ploieşti. De asemenea, Ştefan Popescu şi-a reziliat contractul cu Ajaccio şi a părăsit Corsica. Le urăm ambilor jucători mult succes în carieră", se arată în comunicatul postat pe site-ul grupării franceze.

Atacantul Adrian Mutu, în vârstă de 35 de ani, va fi prezentat oficial de clubul Petrolul Ploieşti într-o conferinţă de presă programată, marţi, de la ora 17.00, la la Stadionul Ilie Oană.

Fundaşul Ştefan Popescu, în vârstă de 20 de ani, fusese achiziţionat de Ajaccio în vara anului 2013 de la formaţia Olympique Marseille.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici