Alex Marquez, fratele lui Marc Marquez, campion mondial la Moto3

Pilotul spaniol Alex Marquez (Honda), fratele mai mic al lui Marc Marquez, a câştigat, duminică, titlul mondial la clasa Moto3, după ce a încheiat pe locul trei la Grand Prix-ul Valenciei, la care s-a impus australianul Jack Miller.

74 afișări
Imaginea articolului Alex Marquez, fratele lui Marc Marquez, campion mondial la Moto3

Alex Marquez, fratele lui Marc Marquez, campion mondial la Moto3 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Miller (KTM) a fost virtual campion mai multe tururi, când conducea cursa, iar Marquez nu se afla pe podium. Însă catalanul de 18 ani a reuşit să-şi adjudece locul trei, ceea ce i-a permis să câştige titlul mondial.

Marc Marquez a reuşit să câştige titlul la MotoGP, astfel că este pentru prima oară când cei doi fraţi devin campioni mondiali la motociclism în acelaşi an.

La fel ca în 2013, titlurile mondiale la cele trei clase au fost câştigate de spanioli, după ce şi Esteve Rabat s-a impus la Moto2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici