Alexandra Cadanţu şi Cristina Dinu au câştigat turneul de dublu de la Joue-Les-Tours. Mihaela Buzărnescu, în finală la Saguenay

Perechea Alexandra Cadanţu/Cristina Dinu a câştigat finala de dublu a turneului ITF de la Joue-Les-Tours (Franţa), dotat cu premii totale de 50.000 de dolari, informează itftennis.com, în vreme ce perechea Mihaela Buzărnescu/Justyna Jegiolka (România/Polonia) s-a calificat în finala probei de dublu a turneului ITF de la Saguenay (Canada).

129 afișări
Imaginea articolului Alexandra Cadanţu şi Cristina Dinu au câştigat turneul de dublu de la Joue-Les-Tours. Mihaela Buzărnescu, în finală la Saguenay

Alexandra Cadanţu şi Cristina Dinu au câştigat finala de dublu de la Joue-Les-Tours

Cadanţu şi Dinu au învins în ultimul act perechea Viktorija Golubic/Alice Matteucci (Elveţia/Italia), favorită numărul 3, scor 7-5, 6-3.

Mihaela Buzărnescu şi Justyna Jegiolka au trecut în semifinale la Saguenay de cuplul olandez Quirine Lemoine/Eva Wacanno, scor 3-6, 7-6 (4), 10-6, după o oră şi 38 de minute de joc.

În finală, Buzărnescu şi Jegiolka vor întâlni perechea Sharon Fichman/Maria Sanchez (Canada/SUA), cap de serie numărul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici