Alexandru Deaconu va arbitra partida FK Qarabag - Twente Enschede

Arbitrul Alexandru Deaconu va conduce partida dintre echipa azeră FK Qarabag şi formaţia olandeză Twente Enschede, din manşa retur a play-off-ului Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

17 afișări
Imaginea articolului Alexandru Deaconu va arbitra partida FK Qarabag - Twente Enschede

Alexandru Deaconu va arbitra partida FK Qarabag - Twente Enschede (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Fostul asistent internaţional Nicolae Grigorescu

Deaconu va fi ajutat de asistenţii Adrian Vidan şi Sebastian Gheorghe, arbitru de rezervă fiind desemnat Sebastian Colţescu.

Observator de arbitri va fi cehul Jiri Ulrich, delegat UEFA fiind desemnat ungurul Marton Esterhazy.

Partida de la Baku se va disputa la 27 august, de la ora 18.00.

Fostul asistent internaţional Nicolae Grigorescu a fost desemnat observator de arbitri la partida dintre echipa franceză Toulouse şi formaţia turcă Trabzonspor, din manşa retur a play-off-ului Ligii Europa. Partida de la Toulouse va fi condusă de o brigadă de arbitri din Belgia, avându-l la centru pe Serge Gumienny. Meciul va avea loc la 27 august, de la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici