Alibec: Sunt pregătit să joc titular la Astra, doar nu am venit să stau pe bancă

Atacantul Denis Alibec, transferat în această pauză competiţională de la Bologna, a declarat, luni seară, că este pregătit să joace titular la Astra Giurgiu, deoarece nu a revenit în Liga I pentru a "sta pe bancă".

112 afișări
Imaginea articolului Alibec: Sunt pregătit să joc titular la Astra, doar nu am venit să stau pe bancă

Denis Alibec (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax Foto)

"În Italia am fost timp de cinci luni accidentat, însă după ce mi-am revenit lucrurile nu au mers cum mi-am dorit eu. Aşa că am venit aici. Astra este o echipă puternică şi cred eu că o să mă ajute mult în carieră. Este un pas înainte pentru mine. Eu sunt pregătit să joc titular, doar nu am venit să stau pe bancă. De câţiva ani se vorbeşte rău despre mine şi deja m-am obişnuit. Dar eu trebuie să demonstrez că sunt fotbalist şi să arăt contrariul a tot ceea ce se spune despre mine", a explicat Alibec.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani îşi propune să câştige eventul cu noua sa echipă. "Pot să spun că este un pic de presiune aici, dar sper să trec repede peste. Eu îmi propun să câştig titlul, Cupa României şi să înscriu cât mai multe goluri pentru Astra", a spus Alibec.

Al doilea transfer al grupării giurgiuvene, mijlocaşul Laurenţiu Iorga, a declarat, luni, că Astra reprezintă o nouă provocare în cariera lui. "Pentru mine venirea la Astra reprzintă o provocare. Mă bucur că am ajuns aici, Astra este o echipă care se bate la titlu. Normal, acum am ceva emoţii pentru că am colegi noi, un antrenor nou, dar sper să mă adaptez repede. Eu vreau să dau tot ce am mai bun din mine pentru noua mea echipă", a precizat Iorga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici