Alin Ilin a semnat pe doi ani şi jumătate cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Fostul mijlocaş al echipei Jiul Petroşani, Alin Ilin, a semnat un contract pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu gruparea Ceahlăul Piatra Neamţ.

61 afișări
Imaginea articolului Alin Ilin a semnat pe doi ani şi jumătate cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Alin Ilin a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Ceahlăul Piatra Neamţ (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Fotbalistul de 25 de ani s-a despărţit de Jiul, după ce a devenit liber de contract în această iarnă, câştigând litigiul cu gruparea din Petroşani.

Alin Ilin a declarat că este dispus împreună cu alţi colegi să renunţe la jumătate din banii pe care gruparea din Vale îi datorează, astfel încât Jiul să nu se desfiinţeze.

"Este un pas înainte pentru mine revenirea în Liga l şi sper să ajut noua mea echipă să se salveze de la retrogradare", a spus jucătorul.

Alin Ilin a mai evoluat la Dinamo, FC Naţional şi UT Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici