Alina Dumitru, declarată sportiva anului de FR Judo

Campioana olimpică Alina Dumitru a fost declarată, vineri, cea mai bună sportivă a anului 2010 de către Federaţia Română de Judo.

65 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, declarată sportiva anului de FR Judo

Alina Dumitru, declarată sportiva anului de FR Judo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2010, Alina Dumitru a cucerit medalia de aur la Campionatul European şi pe cea de bronz la Campionatul Mondial, ambele la categoria 48 de kilograme.

Pe locul secund s-a clasat campioana europeană a categoriei 57 de kilograme, Corina Căprioriu, iar pe locul trei se află Andreea Chiţu (57 kg), campioană europeană de tineret.

În clasamentul pe cluburi, prima poziţie a revenit tandemului "U" CSM Cluj-Dinamo Bucureşti, urmat de Steaua Bucureşti-Petrom Ploieşti şi CS Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici