Alina Dumitru, medalie de bronz la Grand Prix Amsterdam

Sportiva Alina Dumitru a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz a categoriei 48 de kilograme la Grand Prix-ul de judo de la Amsterdam.

108 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, medalie de bronz la Grand Prix Amsterdam

Alina Dumitru, medalie de bronz la Grand Prix Amsterdam (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Alina Dumitru a luat startul în grupa A, trecând pe rând de sportiva din Armenia, Gayane Arutiunyan, şi de portugheza Ana Hormigo. În semifinale, sportiva antrenată de Florin Berceanu a fost învinsă de olandeza Birgit Ende, încheind participarea cu medalia de bronz. Ende va lupta pentru medalia de aur cu belgiana Charline Van Snick.

La categoria 52 de kilograme, Andreea Chiţu a fost eliminată din primul tur al grupei A de Maria Garcia (Republica Dominicană), în timp ce Corina Căprioriu a pierdut în turul secund al categoriei 57 de kilograme, grupa A, în faţa chinezoaicei Hui Wang.

La masculin, categoria 66 de kilograme, Dan Fâşie a pierdut în turul trei al grupei A, în faţa rusului Kamal Khan-Magomedov, al doilea reprezentant al României, Daniel Brata, urmând să ia startul duminică, la categoria minus 100 de kilograme.

Grand Prix Amsterdam este dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici